Čis-team d.o.o.

Pozdravljeni, .

Čis-team d.o.o.

0,00 €

Ni izdelkov

  • Dostava

    0,00 €
  • Skupna cena

    0,00 €

Splošni pogoji

Splošni pogoji so trenutno v prenovi. V primeru dodatnih vprašanj nas prosim kontaktirajte.

 

Splošni pogoji

Vsebina spletne trgovine pripomockizaciscenje.si je last podjetja ČIS-TEAM čiščenje, inženiring, storitve d.o.o., Vrazov trg 2, 2250 Ptuj, Slovenija (v nadaljevanju: Čis-team d.o.o.). Z uporabo spletnih strani pripomockizaciscenje.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Čis-team d.o.o. in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini pripomockizaciscenje.si 
Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.
Čis-team d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh pripomockizaciscenje.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

 

1. Omejitev odgovornost

Čis-team d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani pripomockizaciscenje.si in vanje vključenih vsebin. Čis-team d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Čis-team d.o.o. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh pripomockizaciscenje.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini pripomockizaciscenje.si, ima pravico do vračila ali reklamacije. Nekatere fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.)

 

2. Omejena pravica uporabe

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani pripomockizaciscenje.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Čis-team d.o.o. prepovedana.

 

3. Registracija uporabnikov

V spletni trgovini pripomockizaciscenje.si se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh pripomockizaciscenje.si.

 

4. Zaščita zasebnosti

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh pripomockizaciscenje.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Čis-team d.o.o. varoval ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. 
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 

5. Postopek naročila oziroma nakupa

Na spletni strani pripomockizaciscenje.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini pripomockizaciscenje.si.
V spletni trgovini pripomockizaciscenje.si lahko izdelke kupijo uporabniki iz Slovenije. Naročilo je možno v Slovenskem jeziku.

Naročilo v spletni trgovini pripomockizaciscenje.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo s stanjem »Naročilo v obdelavi«. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.
V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti ali preko telefona. 
V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno. 

Čis-team d.o.o. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani pripomockizaciscenje.si.
Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.

Pogodba o nakupu je shranjena v Čis-team d.o.o., kupec lahko do podatkov o naročilu v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini. 

 

6. Odstop od naročila, vračilo blaga in reklamacije 

Kupec ima pravico, da v 14 dneh podjetju Čis-team d.o.o. sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer z nedvoumno izjavo da odstopa od pogodbe, oziroma z izjavo, ki se nahaja v 5. odstavku b43d. člena Zakona o varstvu potrošnikov, na e-naslov trgovina@cis-team.si. Štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga. 
Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto blago nemudoma vrniti podjetju, oziroma najkasneje v 14. dneh po pisno oddanem sporočilu iz prvega odstavka. Vračilo plačil/kupnine mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14. dneh po prejemu blaga in pisnega sporočila o odstopu od pogodbe. Prodajalec lahko zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga oziroma dokler kupec ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.
Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa.

Kupec, ki se odloči vrniti blago s poštno pošiljko naj naslovi pošiljko na naslov: 

Čis-team d.o.o.,
Rogozniška cesta 30, 
2250 Ptuj, 
Slovenija – s pripisom Spletna prodaja. 

Stroške vračila blaga krije kupec.  

Čis-team d.o.o. odgovarja za stvarne napake kupljenih izdelkov v spletni trgovini pripomockizaciscenje.si. Kupec sporoči reklamacijo na e-naslov trgovina@cis-team.si.
Čis-team d.o.o. bo v petih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdila prejem reklamacije in mu sporočil, kako bo potekal postopek obravnave reklamacije.


 7. Cene 

Vse cene so v evrih (EUR). Cene, ki so prikazane ob izdelkih, so prikazane brez DDV in z vključenim DDV. Cene izdelkov v košarici in v postopku nakupa vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.
Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini pripomockizaciscenje.si. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini.

 

 8. Način plačila v spletni trgovini pripomockizaciscenje.si 

Možna sta dva načina plačila:

-          Plačilo po povzetju, kjer kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga
-          Bančno nakazilo, kjer kupec plača kupnino na bančni račun podjetja Čis-team d.o.o., po prejetju predračuna s podatki o nakazilu 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last podjetja Čis-team d.o.o.

 

 9. Pakiranje in dostava 

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Za dostavo je zaračunan pavšalni znesek. Pri znesku dostave se obračuna DDV.
Cena dostave za nakupe do 100 EUR (z DDV) je 5 EUR (z DDV). Za nakupe nad 100 EUR (z DDV) je poštnina za kupca brezplačna in jo v celoti krije Čis-team d.o.o.
Čis-team d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.
Cenik dostave lahko Čis-team d.o.o. kadarkoli spremeni. Prav tako lahko Čis-team d.o.o. izbere drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo učinkoviteje izvedeno. 


Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja Čis-team d.o.o., v primeru, ko je kupec v postopku naročila izbral to vrsto dostave. Prevzem je možen po prejetju e-mail sporočila z vsebino, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

 

 10. Dobavni rok 

Rok dobave blaga je 2 do 10 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, Čis-team d.o.o. kontaktira kupca in mu sporoči predviden rok dobave.

 

 11. Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi Čis-team d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Čis-team d.o.o. ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj: 

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

 

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

Zadnja sprememba: 29.6.2020